Pratite nas!
UNICO stil - Kontakt
Adresa

Obrovačka 21, 21203 Veternik, Srbija

Email

info@kidsland.rs

Tel

021 824 827

 

 

POUZEĆEM – kod plaćanja pouzećem narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja. Naručene proizvode vam šaljemo kurirskom službom, a specijalna pogodnost je besplatna dostava na kućnu adresu.

 

PREKO RAČUNA – svoju narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun LajtNet-a, uz obavezno navođjenje imena ,prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate e-banking.

 

 

IZBRISATI REGISTRACIJU ILI PORUDŽBINU

Da biste otkazali svoj nalog molimo vas da nas kontaktirate na e-mail office@lajtnet.com navedite vašu e-mail adresu sa kojim ste se registrovali.

 

 

POLITIKA POVRATKA PROIZVODA 

Zamenu proizvoda koji ste dobili možete da realizujete u roku od 30 dana.

Prihvatamo samo proizvode koji su se vratili sa računom, u originalnom pakovanju, i da nema znake oštećenja ili upotrebe

 

 

BROJ OTVORENIH NALOGA

Možete da imate samo jedan račun po e-mail adresi. Ukoliko drugi članovi vaše porodice ili kolege žele da koristite našu prodavnicu, treba da imaju sopstvenu e-mail adresu i svoj lični kod.

 

 

LOZINKA

Ako zaboravite lozinku koju ste naveli pri registraciji, popunite nalog e-pošte u odgovarajuće polje i dobićete povratni mail.


Da biste promenili lozinku kliknite ovde.

 

 

OPŠTE

Svi proizvodi su namenjeni za posebne namene određene od strane proizvođača, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve povrede koje mogu rezultirati iz nepravilne upotrebe.

 

Srdačno,

LajtNet